Al eeuwenlang worden Psalmen gezongen. Liederen van de wereldwijde kerk. Psalmen weerspiegelen het gewone leven waarin thema's als blijdschap en verdriet, eenzaamheid en vriendschap, geluk en lijden een rol spelen. Toch bieden de Psalmen ook uitzicht, troost en inspiratie want God staat boven alles en is en blijft trouw.

THE PSALM PROJECT

The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefs Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor wil The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige en bekende melodieën van het Geneefs Psalter. Mede door de concerten in het land en de uitzendingen van 'Nederland Zingt' vinden deze liederen steeds vaker hun weg naar diverse kerken en gemeenten en houden ze betekenis voor jong en oud.

PSALM PAASTOUR 2020

Ook de Psalm Pasen concerten van The Psalm Project zijn inmiddels een begrip in Nederland. Dit voorjaar doet de 8-man bezetting 15 plaatsen aan door het hele land. En op zaterdagavond 28 maart 2020 tourt The Psalm Project naar Het Kruispunt, Brethouwerstr. 19 in Dalfsen. Het belooft een bijzondere avond te worden met luisterliederen en samenzang afgewisselend met passages uit het Paas evangelie, voorgelezen door Gert Visscher. Het concert begint om 20.00 uur en duurt 75 tot 90 minuten zonder pauze.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €7,50 per stuk; kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.

Meer informatie en tickets: zingenindekerk.nl/psalmpasen