Geen weer te geven evenementen
Geen weer te geven evenementen

Speciaal in deze tijd zo vlak voor de kerst, waarin alles zo anders is dan voorgaande jaren, komt er in Dalfsen een speciale kerstactiviteit voor jong en oud! Dit wordt georganiseerd met hulp van podium van kerken. Zeven prachtig ingerichte tuinen gaan samen het kerstverhaal vertellen. Iedereen wordt meegenomen op reis naar kerst en op reis naar ‘meer’. Wat houdt kerst in en wat betekent dit voor jouw leven?

De tuinen zijn verspreid over de verschillende woonwijken in Dalfsen. Ze zijn te bezichtigen van 20 t/m 27 december, van 10 tot 22 uur. ’s Avonds zullen de tuinen mooi verlicht zijn. Iedereen kan op een eigen gekozen tijdstip langs de tuinen wandelen of fietsen. Voor de kinderen is er ook een speciale opdracht. Kom je kijken naar de schapen, de herders, en de heldere ster?

De route begint aan de Kievitsbloem 10 en gaat vervolgens langs Geerdinkserf 44, Langkamp 20, Botermakerses 4, Schildersweg 10, Pastoriestraat 24 en eindigt aan de Van Lentestraat 55.

Ga je mee op reis?
De routekaarten met alle informatie die je nodig hebt vind je bij de Jumbo, Albert Heijn, Read Shop en bibliotheek. Voor de route en meer informatie volg ons op Facebook of Instagram.

Geen weer te geven evenementen

©2022 Vechtstroomgemeente Dalfsen