Geen weer te geven evenementen
Geen weer te geven evenementen

Herinneren jullie nog de prachtige kerstwandeling van vorig jaar, waar jong en oud langs versierde tuinen het kerstverhaal konden zien? Ook dit jaar komt er in Dalfsen weer een kerstactiviteit. Acht prachtig ingerichte tuinen gaan samen de geheimen achter kerst onthullen.

De tuinen zijn verdeeld langs een route van ongeveer 3 km in de buurt van het centrum van Dalfsen. Ze zijn te bezichtigen van 19 t/m 28 december, van 10 tot - 22 uur. ’s Avonds zullen de tuinen mooi verlicht zijn. Iedereen kan op een eigen gekozen tijdstip langs de tuinen wandelen of fietsen.

De route begint aan de Pastoriestraat 24 en gaat vervolgens langs ‚Rozengaerde’ Pastoriestraat 1, Brandkolkstraat 1, Rynoldingstraat 12, Ruitenborghstraat 91, Kastanjelaan 15, Acacialaan 10 en eindigt aan de Van Lentestraat 55. Parkeergelegenheid kun je vinden bij de CBS De Spiegel in Dalfsen.

Voor de kinderen: Een heel aantal kinderen uit Dalfsen hebben op school een tekening van zich zelf gemaakt. Kom je kijken of je je eigen tekening kan ontdekken in één van de tuinen. En kan je ook de geheime codes kraken die in de tuinen zijn verwerkt?

De Routekaart kun je hieronder zien of is af te halen bij de Jumbo, Albert Heijn, Read Shop en Primera en Bibliotheek. Voor de route en meer informatie kun je ons ook volgen op Facebook of Instagram: ‘Kerst in Dalfsen’

We zien er naar uit dat ook dit jaar zoveel mogelijk mensen afzonderlijk van elkaar op een eigen gekozen tijdstip (dus geheel coronaproof!) de geheimen achter kerst komen ontdekken.

We wensen iedereen een gezegende kersttijd,

Het projectteam van ‘Kerst in Dalfsen’: Anja, Elize, Lotty en Karin

Geen weer te geven evenementen

©2022 Vechtstroomgemeente Dalfsen